Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlási útmutató alkalmi ruhákhoz esküvőre

Vásárlási útmutató alkalmi ruhákhoz esküvőre

Hé, álomvendég, itt az ideje, hogy feldobd a menyasszonyt kicsit, és felöltsd a legszebb alkalmi ruhát esküvőre.  

Esküvőre felöltözni nem könnyű feladat. Ha nem jártál sok helyen, nem biztos, hogy sokat tudsz az elfogadható öltözékről. Ha sokat voltál, a formalitás valószínűleg mindegyiknél eltérő volt, és ha nem is, valószínűleg nem szeretnéd minden bulin pontosan ugyanazt viselni. Mielőtt stresszelni turkálni kezdenél a szekrényben, vagy elköteleznéd magad a vásárlás mellett, olvasd el ezt a praktikus útmutatónkat.  

Ne viselj teljesen feketét! 

A gyászhoz hagyományosan társított szín, ezért nem a legmegfelelőbb választásának számít egy esküvőre. Ennek ellenére nem ritka, hogy a modernebb öltözködési szabályok megengedik ezt az árnyalatot, vagy aktívan ösztönzik a vendégeket annak viselésére. 

Ha te így teszel, akkor azt tanácsoljuk, hogy vezess be egy színfoltot. Ez lehet fényes kiegészítők, vagy akár fekete felső viselése élénk szoknyával vagy nadrággal. 

Kerüld a fehér színt! 

A legtöbb esetben nyugodtan feltételezhető, hogy a menyasszony fehér vagy elefántcsont ruhát visel, ezért a vendégeknek kerülniük kell ezt a két elemet. Senki sem akarja, hogy azzal vádolják, hogy ellopta a fókuszt, vagy ami még rosszabb, ha egy távoli rokona vagy a vendéglátó személyzet összetéveszti a menyasszonnyal.   

Nyáron az esküvőre szóló alkalmi ruha vásárlásakor, amikor a főutcán hemzsegnek a lebegő fehér darabok, szinte lehetetlen feladatnak tűnik olyat találni, ami nem fehér. Tehát ahelyett, hogy teljesen elvetnéd a fehér gondolatát, válassz egy olyan ruhát, amely fehér alappal rendelkezik, de szemet gyönyörködtető nyomat díszíti. 

Merész színű és mintájú alkalmi ruhák esküvőre 

A járvány után mindenki visszatér a különféle eseményekhez, ezért a legtöbben a kevésbé hagyományos szokások mellett teszik le a voksukat, és többet kísérleteznek majd a divattal.  

Ideje tehát neked is kilépni a divatos kényelmi zónádból, és válassz élénk színeket vagy merész nyomatot, különösen egy 2022-es nyári esküvőre.  

Remek példa lehet mondjuk az AMNESIA Jonina színes maxiruhája, ami a csodás bézs-khaki mintájával és különleges nyakmegoldásával az egyik kedvenc darabunk. Jöhet hozzá egy csinos magassarkú, esetleg felülre még egy blézer, és voilá, kész is a tökéletes outfit a lagzira.  

Overálok 

Akkor se ess pánik, ha a ruhák nem igazán a te világod. Helyezd előnybe a kényelmet anélkül, hogy eltérnél az öltözködési szabályoktól, és válassz egy olyan elegáns és kifinomult overált, mint amilyen az AMNESIA bézs színű Jomana overálja.  

Virágmintás ruha 

A virágmintás ruha szép választás egy tavaszi vagy nyári esküvőre. A mintás ruha kiválasztásakor fontold meg azokat a lehetőségeket, amelyek a nagy napon túl is működnek a maximális viseletenkénti költség érdekében. Érezd az esküvői szezon szeszélyes hangulatát egy hízelgő, átlapolt fazonú, és adj hozzá egy pár elegáns szandált, hogy megalapozd a megjelenést. Ami a tartozékokat illeti, tartsd őket visszafogottan: minimális ékszer és egy elegáns kuplungtáska adja a végső virágzást. 

A koktélruha, amely tökéletes az esti esküvőkre 

Ha a meghívó csak estére szól, és nem a hivatalos ceremóniára, akkor az öltözködési kód mindkét irányba változhat, ezért ellenőrizd, hogy a házigazdák fekete nyakkendős vagy elegáns lezser ceremóniát terveztek, mielőtt elkötelezed magad az öltözéked mellett. A hibabiztos midi ruha kényelmes, hízelgő, és könnyedén fel- vagy lefelé öltöztethető.  

Ennyit terveztünk mára, hogy ha bármilyen tanácsra lenne még szükséged a választásodat illetően, akkor keress minket bátran az elérhetőségeink egyikén.