Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Hogyan találd meg a hozzád legjobban illő stílusos maxiruhát?

DivatGuru - 2022. 06. 22. 00:00:00
Hogyan találd meg a hozzád legjobban illő stílusos maxiruhát?

Milyen is lenne a nyár a mindig stílusos maxiruha nélkül? Lehetetlen tagadni ennek a darabnak a lendületes vonzerejét, hihetetlen kényelmét és funkcionális stílusát sem, amely mindenki számára ideális. Igazán sokoldalú darab, amely bármilyen alkalomra megfelel: lányod iskolai táncestjére, a szüleid évfordulójára egy vízparti étteremben, nyári estékre a legközelebbi barátnőiddel, vagy akár csak egy gyors délutáni bevásárlásra az élelmiszerboltban.

Mivel ennek az alapdarabnak szüksége van egy esélyre, hogy ragyogjon, ez a cikk megmutatja, hogyan vásárolhatod meg és viselheted a tökéletes maxi ruhát.

 

Ha nagyobb dekoltázsod van

Először is fontos, hogy a derékvonal meghatározásához válassz testre szabott maxit, enélkül ugyanis vizuálisan nagyobbnak tűnhetsz, mint valójában. Aztán érdemes elkerülnöd a pánt nélküli verziókat. Keress inkább helyettük egy magasabb nyakkivágású darabot, amely megakadályozza a túl sok dekoltázs megjelenítését - a kevesebb néha több ilyen esetben. Végezetül kerüld a fodrokat és redőket, mert ezek teltebbé tehetik a meglévő íveket.

Kicsi dekoltázs esetében

Próbálj ki mélyebb nyakkivágású és nyitott hátú sziluetteket, mivel ezek igazán hízelgőek lehetnek számodra! Abban az esetben viszont, ha "hozzá szeretnél adni az adottságaidhoz", akkor keress olyan maxit, amelyek domború részletekkel rendelkeznek. Ez ugyanis a nagyobb dekoltázs illúzióját fogja kelteni. Vagy viselhetsz akár kéttónusú darabokat is, hogy elvond a kíváncsi tekinteteket a mellkasról.

Ha kerekdedebb alkattal rendelkezel

Keress egy olyan ruhát, amely hozzásimul a formáidhoz, és nem tapad - egy empire derékrésszel rendelkező darab ideális lehet! De mindenképpen ügyelj arra, hogy vastagabb vagy pánt nélküli verziókat válassz, mivel a vékony pántok belemélyedhetnek a válladba.

Ha vékony vagy

Ebben az esetben érdemes ívelt sziluettet keresni, amely segít meghosszabbítani a tested kereteit. Az egyszerű derékrészlettel ellátott maxiruha kiemeli az alig észrevehető íveket. Aztán minél több bőrt mutatsz, annál jobb! A spagetti pántok vagy a szögletes nyakkivágás a legjobbak ezen a téren, és egy hosszabb test illúzióját keltik.

A minták tekintetében itt érdemes az egyszerűségre törekedni. Az egyszínű vagy visszafogott maxi ugyanis nem fogja elnyomni vékony alakodat.

Gondolj a cipőidre, ha a stílusos maxiruha után kutatsz!

Fontos, hogy átgondold, milyen cipőt fogsz viselni a maxiruhával. Mivel, ha egy földig érő verziót lapostalpúval viselsz, akkor könnyedén elbotolhatsz benne. A rövidebb szabású maxikhoz pedig bármi jól megy, a magassarkútól a papucsig. Nyilvánvalóan nem csak a cipő stílusa vagy sarka számít. Érdemes átgondolni a cipő megjelenését és azt is, hogy jól áll-e az adott darabhoz. 

Gondolj az egész megjelenésre!

A maxiruhák nagyszerűek, mert feltűnő divatnyilatkozatot kölcsönöznek, és nem is kell sokat tennünk a magával ragadó megjelenésért. De ha úgy döntünk, hogy keresünk hozzá kiegészítőket, akkor azt stratégiailag kell megtenni.

Például, ha fényes, színes, mintás maxiruhát viselsz, mint amilyen a az AMNESIA Tamindia virágmintás ruha, nem biztos, hogy jó ötlet sok merész ékszerrel párosítani, például egy hatalmas nyaklánccal és nagy fülbevalókkal. Ha pedig egyszínű maxiruha van rajtad, mint amilyen a La Pierre Jamaica rucink, akkor érdemes lehet egy pompás színt hozzáadni egy aranyos clutch táska segítségével. 

Remélhetőleg ez az útmutató segít majd beépíteni ezt a csodás darabot a nyári ruhatáradba. Ha esetleg bármi kérdésed felmerülne, akkor keress minket bátran az elérhetőségeinken.